Sarajevo: Pucnjava u restoranu, muškarac teško ranjen
Sa mjesta pucnjave, foto: Tviter

Na mjestu događaja policija i hitna pomoć

Sarajevo: Pucnjava u restoranu, muškarac teško ranjen

Jedna osoba teže je ranjena u pucnjavi u sarajevskom naselju Grbavica.

Pucnjava se dogodila u restoranu "Pejper mun".

Kako nezvanično saznaje portal Kliks, ranjen je N. S. iz sarajevskog naselja Buća Potok.

Nepoznati napadač prišao je stolu za kojim je sedio N. S. i ispalio nekoliko hitaca, a zatim pobjegao sivim "alfa romeom".

Na terenu su i ekipe Hitne pomoći.

"U 20.43 sati policija je obaviještena da je došlo do upotrebe vatrenog oružja i da je tom prilikom jedna osoba povrijeđena. Policijski službenici su na mjestu događaja i prikupljaju saznanja i informacije u vezi s navedenim", rekao je portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.