KCCG: Dva pacijenta u teškom stanju

KCCG: Dva pacijenta u teškom stanju

Dva pacijenta inficirana novim korona virusom a koji su na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore su u teškom stanju, saopštila je ta zdravstvena ustanova.

"U Kliničkom centru Crne Gore trenutno se liječi jedanaest pacijenta kod kojih je potvrđeno prisustvo infekcije COVID-19. Dva pacijenta su u teškom stanju", saopšteno je.

Podsjetimo, prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje, u Crnoj Gori je od sredine juna registrovano 174 slučaja.

 Registrovana su i dva smrtna ishoda tako da je broj aktivnih slučajeva 172. 28 osoba je na bolničkom liječenju a pod nadzorom 1905 lica.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.