Carević i Radović ni jutros nijesu mogli u Opštinu
Foto: RTV Budva

Policija i danas ispred zgrade SO Budva

Carević i Radović ni jutros nijesu mogli u Opštinu

Policijski službenici i danas obezbjeđuje zgradu Opštine Budva, dok je privatno obezbjeđenje angažovano unutar objekta.

Smijenjenom predsjedniku Opštine Marku Careviću i bivšem predsjedniku lokalnog parlamenta Krstu Radoviću nije dozvoljen ulazak u zgradu i oni su vraćeni sa ulaza.

"Vidite da je ovo kontinuirano kršenje Ustava ove države i svih zakona koji važe u jednom demokratskom društvu. Da zakon krše upravo oni koji se pozivaju na njega. Pozivaju se, a u istom trenutku ga ruše. Ovo je okupacija" - rekao je Carević.

Radović je kazao je da je sramota što se funkcionerima ali i građinama ne dozvoljava ulaz u zgradu, a okupljene građane koji ovih dana moraju u Opštinu radi obavljanja dužnosti propisanih zakonom uputio je na stanicu Policije.

"Pošto je Opština uhapšena, policijska stanica je od danas Opština, te vas sve upućujem da pođete tamo. Zoran Vučinić je od danas Predsjednik opštine, a Slobo Kovačević Skupštine - kazao je Radović, prenosi RTV Budva.

Situacija u Budvi tema je današnje sjednice Odbora za bezbjednost i odbranu.

Na sjednicu Odbora pozvani su ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave policije Veselin Veljović.

Sjednica će biti održana u prostoriji za razmatranje materijala označenih stepenom tajnosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.