Mandić se vratio u Crnu Goru
Andrija Mandić

Nalazi se u samoizolaciji

Mandić se vratio u Crnu Goru

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić vratio se prije dva dana u Crnu Goru i nalazi se u samoizolaciji zbog mjera koje je Nacionalno koordinaciono tijelo (NKT) odredilo u borbi protiv KOVID-a 19.

“Tačno je da sam se nakon liječenja i operacije u Beogradu vratio u Crnu Goru i nalazim se u samoizolaciji”, kazao je Mandić za Dan.

Mandić je sredinom juna pokušao da uđe u Crnu Goru sa svojim bratanićem Danilom na graničnom prelazu Ilino Brdo na putu iz Trebinja za Nikšić, ali se vratio kada je ustanovljeno da je Danilo dao lažni iskaz, tvrdeći da ne dolazi iz Srbije nego iz BiH.

Kada je Mandićima predočeno da obojica moraju u karantin – Danilo zato što dolazi iz zemlje veće stope inficiranih, a Andrija zato što je sa njim bio u direktnom kontaktu, vratili su se na teritoriju BiH, odnosno u Trebinje.

Nakon toga mu je pozlilo, pa je  helikopterom Helikopterskog servisa Republike Srpske prebačen u Beograd, gdje je operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

Nakon operacije, jedan funkcioner DF-a je saopštio da je operacija prošla dobro i da se Mandić oporavlja.

Međutim, kako je tih dana situacija u Crnoj Gori, a posebno u budvanskoj opštini, bila uzavrela, Mandić je tražio da ga odmah testiraju na korona virus i otpuste sa VMA, kako bi što prije mogao da ode u Crnu Goru.

On je tada iz bolnice poslao video-poruku podrške svom narodu, posebno građanima Budve, a imao je poruku i za opoziciju.

“Ovo je onaj momenat kada je neophodno da svi stanemo jedni uz druge, da lideri i drugi predstavnici opozicije daju zajednički odgovor i krenemo u konkretnu akciju”, poručio je Mandić sa VMA.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.