Davidović umiješan u skandal u Sj.Makedoniji (VIDEO)
Davidović

Dao 300.000 eura

Davidović umiješan u skandal u Sj.Makedoniji (VIDEO)

Makedonski portal "Netpress" objavio je, navodno, presretnuti razgovor u kojem su glavni akteri biznismeni Miodrag Davidović Daka i Zoran Mileski, koji je u Sjevernoj Makedoniji osuđen u slučaju "Reket" nakon čega je razriješena i specijalna tužiteljka Katica Janeva.

Kako je objavio Netpress, Mileski, navodno, u finansijskim malverzacijma povezuje tri imena: nikšićkog biznismena Davidovića, lidera makedonskog SDSM-a Zorana Zaeva i generalnog sekretara Vlade Sjeverne Makedonije Dragog Raškoskog.

Snimak se pojavio tokom predizborne kampanje u Sjevernoj Makedoniji.

Tamošnji analitičari vjeruju da je to pokušaj diskreditovanja donedavnog premijera Zaeva i njegove stranke.

Makedonski portal navodi da Davidović, što se može čuti na audio snimku, govori da je dao 300.000 eura i obezbijendio 2.000 m2 prostora ali da izvjesni “posao nije još završen”, prenosi RTCG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.