Đakon se pričestio na graničnom prelazu Ilino brdo
Đakon Konstantin Dojić

Đakon se pričestio na graničnom prelazu Ilino brdo

Đakon Konstantin Dojić i njegov maloljetni sin, koje vlasti Crne Gore ne puštaju u tu zemlju, pričestili su se jutros na graničnom prelazu Ilino Brdo.

"Pričestio nas je otac Aleksandar Ilić iz Trebinja. Juče su nas posjetili sveštenici Ostoja Knežević i Ognjen Femić i profesor bogoslovije Slobodan Stanišić. Policija, koja je inače predusretljiva prema nama, dozvolila je razgovor preko granične linije uz držanje distance, maski i pred kamerama u njihovom prisustvu", rekao je đakon Dojić, prenosi portal In4s.

Đakonu Konstantinu Dojiću, koji vjersku službu već osam godina obavlja u Sabornom hramu u Nikšiću i ima kanadsko državljanstvo, i dalje nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru.

On i njegov maloljetni sin proveli su tri noći u automobilu na graničnom prelazu Ilino Brdo na granici BiH i Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.