Ava Karabatić tvrdi da je pričala sa Teslom: Fanovi plaćali da čuju njihov razgovor

Društvenim mrežama kruži objava u kojoj se hrvatska starleta Ava Karabatić hvali kako je razgovarala sa Nikolom Teslom, i kako su zajedno napravili novi izum.

Ona je objavila na svom Instagram profilu čak i "dopisivanje sa Teslom", kako bi potkrijepila ove tvrdnje, a usput je i pozvala ljude da se pretplate na njen kanal na sajtu Only Fans, gdje će, navodno, čuti snimak razgovora.

Ovo je dio njene objave, u originalu: "Pričala sam s Nikolom Teslom na mobitel, čovjek ima dalmatinski naglasak, mislim da je onda ipak Hrvat, nije mi htio otkriti, ali zato smo pripremili odličan izum".

Ova bizarna tvrdnja je, zapravo, urodila plodom, bar ako je sudeći po tome što je kasnije Karabatićeva napisala.

Ona je objavila kako se čak 93 pratioca pretplatilo na njen Only Fans kanal kako bi videli razgovor sa Nikolom Teslom, i da je zaradila 3.255 dolara. Objavu je zaključila time što se zahvalila svima koji su je zapratili i uplatili joj novac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.