Nrekić: Zaraženi u Ulcinju stabilno, sve plaže spremne, ali malo gostiju
Ljoro Nrekić

Rade na suzbijanju virusa

Nrekić: Zaraženi u Ulcinju stabilno, sve plaže spremne, ali malo gostiju

U Ulcinju su četiri osobe zaražene Kovidom-19 i sve su stabilnog stanja, a Opština preduzima mjere kako bi se širenje virusa zaustavilo, kazao je za Jutarnji program TVCG Ljoro Nrekić, predsjednik Opštine Ulcinj.

Nrekić je pojasnio da se opštinske službe rade na dezinfekciji ulica, prostorija Opštine...

"Mi smo uradili dosta i radićemo kao i na početku pandemije. Ne smijemo se opustiti, ne smijemo napraviti greške jer greške mogu biti kobne", kazao je on.

Istakao je da su u petak obnovljene opješčane dine na ulcinjskim plažama.

"Sve plaže su spremne, ali ima malo gostiju. Turistička sezona je trebala početi odavno, ali je veća sila - korona virus učinila svoje", navodi Nrekić za TVCG.

Nrekić očekuje brzo otvaranje granica i da, kako kaže, barem dio sezone bude uspješan.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.