Ronaldinjo razmatra da se vrati na teren
Ronaldinjo, foto: Instagram

Prije 5 godina prestao sa aktivnim igranjem

Ronaldinjo razmatra da se vrati na teren

Nekada najbolji fudbaler svijeta i zvijezda Barselone Ronaldinjo Gaučo ozbiljno razmatra da se vrati na teren.

Iako je prije pet godina prestao sa aktivnim igranjem, Brazilac je dobio poziv legendarnog Argentinca Dijega Armanda Maradonu da mu se pridruži u Himnasiji iz La Plate.

Ronaldinjo je na prvu loptu bio oduševljen i navodno mu pozitivno odgovorio, navodi list Marka.

Ipak, postoji problem jer se Ronaldinjo trenutno nalazi u kućnom pritvoru u Paragvaju zbog ulaska u tu zemlju sa lažnim pasošem.

Zbog toga je bio u zatvoru u Asunsionu 33 dana, zajedno sa bratom Robertom, prije nego što su platili kauciju u iznosu od 1,6 miliona dolara.

Ronaldinjo ima velikih finansijskih problema, zaplijenjeno mu je u domovini čak 57 imanja zbog neplaćanja poreza i ilegalne gradnje.

Sada ima 40 godina, a poslednji klub u karijeri bio mu je Fluminense 2015.

Najbolje trenutke doživio je u dresu Barselone kada je bio najbolji igrač planete i osvojio Ligu šampiona, da bi posle prešao u Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i na kraju ponovo se vratio u Rio de Žaneiro.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.