Rastoder: Na predstojećim izborima u Crnoj Gori jednom za svagda treba poraziti mračnu ideologiju
Esad Rastoder, foto: Privatna arhiva

Reagovao na širenje mržnje prema pripadnicima Interventne policije

Rastoder: Na predstojećim izborima u Crnoj Gori jednom za svagda treba poraziti mračnu ideologiju

Na predstojećim izborima u Crnoj Gori, jednom za svagda, treba poraziti mračnu ideologiju i omogućiti stabilan i siguran razvoj evroatlantske države, u kojoj su svi građani ravnopravni, bez obzira na vjeru i naciju, poručio je predsjednik Bošnjačkog Saveza Crne Gore u Njujorku Esad Rastoder.

On je reagovao na, kako navodi, širenje mržnje prema pripadnicima Interventne policije prilikom blokade puta Berane - Bijelo Polje prema pripadnicima Interventne policije.

"Bošnjaci Amerike su za vrijeme prvog talasa pandemije korona virusa pomagali stanovništvo Crne Gore bez obzira koje su vjere i nacionalnosti, pa i one u Beranama koji se izjašnjavaju kao Srbi. Zato su začudili povici da se treba obračunati sa interventnom jedinicom policije Crne Gore, posebno što je iz Rožaja", navodi se u saopštenju Rastodera.

Bošnjački Savez Crne Gore u Njujorku, kako je naveo Rastored, preduzeo je konkretne aktivnosti kako bi o ovim događajima upoznao međunarodnu zajednicu, tj. EU i SAD.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.