Margo Robi imaće glavnu ulogu u novom nastavku
Margo Robi, foto: Instagram

Margo Robi imaće glavnu ulogu u novom nastavku "Pirata sa Kariba"

Australijska glumica Margo Robi imaće glavnu ulogu u novom nastavku "Pirata sa Kariba", filmu u kojem će dominirati žene što bi slavnu Diznijevu filmsku franšizu trebalo da predstavi u sasvim novom svijetlu.

Novi nastavak, koji je u ranoj fazi razvoja, predstavlja najnoviji pokušaj Holivuda da filmske hitove ponovno snimi sa ženama u glavnim ulogama, poput "Istjerivača duhova" iz 2016. s Melisom Mekarti, ili "Okeanovih 8" iz 2018. u kojem su sve glavne uloge kriminalaca bile ženske, prenosi Hina.

Za sada nema nikakvih informacija o zapletu filma za koji scenario piše Kristina Hodson. Holivud reporter je objavio da je riječ o novom projektu koji nema veze s ranije najavljenim novim filmom iz franšize koji neće imati "ženski naglasak".

Pet dosadašnjih filmova iz franšize "Pirata sa Kariba", u kojima Džoni Dep igra glavnu ulogu gusara Džeka Speroa, zaradio je od 2003. na bioskopskim blagajnama više od 4,5 milijardi dolara.  

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.