Grbović: Imamo ljekare kojima profesija ne služi na čast
Veselin Grbović

Poručio da neće ići kod njih da se liječi

Grbović: Imamo ljekare kojima profesija ne služi na čast

Predsjednik opštine Nikšić, Veselin Grbović, komentarisao je za loklani Javni servis (RTNK) novonastalu situaciju sa koronovirusom, ocijenivši da su do takvog stanja doveli neodgovorni potezi pojedinaca koji su putovali u zemlje odakle je importovan koronavirus.

Povodom minulih dešavanja kritikovao je i pojedine nikšićke ljekare ističući da ne služe na čast ljekarskoj profesiji.

Zapitao se da li građani Nikšića treba, kako je kazao, uopšte i da idu na liječenje kod njih.

"Moramo nažalost da pojačavamo mjere, ne smije više biti nikakvog okupljanja, mi idemo i u izbore, mislim da ne smije biti nikakvih, ni velikih tribina, ni malih, nego da zaista čuvamo zdravlje naših rađana. Iako, nažalost, imamo ljekare koji ne služe na čast profesiji i Hipokratovoj zakletvi, koji nijesu htjeli da pruže zdravstvenu zaštitu povrijeđenom policajcu koji je bio doveden u bolnicu. Mislim da zaista treba građani Nikšića da se zabrinu i da li će zaista ići kod tih ljekara da im pružaju zdravstvene usluge, ja sigurno neću“, poručio je Grbović. 

Izvor: Onogošt

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.