Gradonačelnik Novog Pazara pozitivan na koronavirus
Nihat Biševac

Gradonačelnik Novog Pazara pozitivan na koronavirus

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac pozitivan je na koronavirus.

On se nalazi u kućnoj izolaciji, pod terapijom je i dobrog je opšteg stanja.

"Zahvaljujem sugrađanima, prijateljima i saradnicima iz grada, zemlje, Bosne i Hercegovine i Republike Turske koji brinu. Nisam se osjećao dobro, testirao sam se i rezultati su pozitivni. Na kućnom sam liječenju i s blagim simptomima. S obzirom na cjelokupnu situaciju, poštujte preporuke stručnjaka i nosite maske i rukavice i držite disatncu. Vjerujem da smo svi odgovorni i da ćemo i ovu krizu koja nas je zadesila prebroditi",  kazao je Biševac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.