Poplave u Srbiji odnijele još jedan život:  U selu pored Valjeva pronađeno beživotno tijelo vojnog penzionera
Foto: Tanjug

Utopio se dok je rijeka Obnica bila nabujala

Poplave u Srbiji odnijele još jedan život: U selu pored Valjeva pronađeno beživotno tijelo vojnog penzionera

Beživotno tijelo Mirka L. (89) iz Stanine Rijeke kod Valjeva u Srbiji, pronađeno je u rijeci Obnici, u četvrtak oko 18 časova, u selu Bobova. Na tijelu nisu uočeni tragovi nasilja, a istraga je utvrdila da je smrt nastupila utopljenjem.

Nestanak Mirka L. porodica je Policijskoj upravi u Valjevu prijavila u srijedu oko sedam časova.

Starac, čije su tijelo pronašli seljani Bobove, utopio se dok je Obnica bila nabujala, uslijed obilnih kiša koje su proteklih dana padale u Valjevu i okolini, prenose Novosti.

On je, nezvanično saznaju Novosti, u srijedu ujutru iz kuće u kojoj je živio sa suprugom, pošao u seosku prodavnicu, što je uobičajeno činio svakog dana. Nije se dugo vraćao, pa je supruga, koja je teško bolesna, pozvala ćerku u Novom Sadu, a ona je, potom, o nestanku oca, koji je bio vojni penzioner, obavijestila Policijsku upravu u Valjevu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.