DPS: Demokrate uspjele i majku da posvađaju sa ćerkom koja je njihov član

DPS: Demokrate uspjele i majku da posvađaju sa ćerkom koja je njihov član

Budvanska pobuna, posložila je sve aktere opozicione scene i postavila ih na svoja mjesta. Jasno je kome je koja uloga bila namijenjena: od Demokratskog fronta do budvanskih sveštenika SPC. Ipak, ona najnečasnija, dodijeljena je Demokratama, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

"Da li iz razloga što je Demokratski front, poznat po svom otvorenom animozitetu prema Bečiću, ove umišljene revolucionare, namjerno htio da ponizi pa ih sveo na nivo siledžija, običnih uličara, i to samo na lokalnom nivou, ili se prosto ova uloga sama nametnula, imajući u vidu očajnu poziciju u kojoj se nakon 4 godine bojkota Parlamenta, ova grupa bez političke fizionomije nalazi. Jučerašnji događaj je još jednom pokazao da Bečićevi jurišnici nemaju skrupula i da ne znaju za političko dno. Uspjeli su i  majku da posvađaju sa ćerkom koja je njihov član i  da je natjeraju da se od nje ogradi. I to samo zato što je ćerka rekla istinu: da su suzavac među djecu u Budvi  bacili huligani sa ulica. Da bi tzv. lider Bečić mogao da vrijeđa i etiketira časne ljude, dajući tako sebi na značaju, i da bezočno širi laži o tom događaju. Šta drugo i očekivati od tog političkog  luzera koji i sopstvenu majku zloupotrebljava u političke svrhe.", navode iz DPSa.

To što je funkcioner Demokrata Boris Bogdanović sinoć u televizijskoj emisiji pokazao sa svog laptopa nekakav snimak i odmah nakon toga uskliknuo kako je to ključni dokaz da je policija kriva za suzavac u Mediteranskom centra bila je, navode iz DPSa.  još jedna dimna bomba koja je eksplodirala u rukama pripadnika huliganskog krila Demokratskog fronta, trenutno pod lažnim imenom “Demokrate”.

"Jer upravo je juče javnost zvanično obaviještena da je identifikovan jedan od izvršilaca ovog kriminalnog djela, da je iz Kotora i da se traga za ostalima. Laž koju pokušavaju da pripišu policiji ravna je onom podmetanju da je policajac za vrijeme litija u Nikšiću povrijedio dječaka u Kini. S obzirom na to da imena inspiratora budvanske pobune znamo, veoma je važno da nadležni organi što prije otkriju i  procesuiraju sve počinioce ovog gnusnog akta. I ne samo njih nego sve one huligane koji su nasrtali na policiju, gađali je  kamenicama, palili kontejnere, bacali dimne bombe po mediteranskoj Budvi.Dajemo punu podršku policiji i pravosudnim organima, da sačuvaju red i mir u Crnoj Gori i da svakog izgrednika, pa i one kamuflirane u političare, odlučno spriječe da provociraju sukobe i nerede u cilju spašavanja  svojih   propalih  političkih  karijera.", zaključuju iz DPSa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.