Budva: Carević i Radović i jutros ostali ispred zgrade Opštine, nastaviće da dolaze
Foto:RTV Budva

Budva: Carević i Radović i jutros ostali ispred zgrade Opštine, nastaviće da dolaze

Vrata opštine Budva i danas su zatvorena, a policijske snage i dalje obezbjeđuju prilaz. Smijenjene predsjednike Opštine i Skupštine Marka Carevića i Krsta Radovića ni danas službenici policije nisu pustili u zgradu.

Kako stoji u dokumentu koji je potpisao Vladimir Bulatović, koga je nova većina u SO Budva imenovala za v.d. predjsednika, u zgradu Opštine moći će da uđu samo oni zaposleni koji budu pozvani, javlja RTV Budva.

U skladu sa novim mjerama NKTa, policija je opomenula okupljene građane da se raziđu.

Smijenjeni gradonačelnik Marko Carević kaže da će svakodnevno nastaviti da dolaze na posao, sve do izbora.

Carević je rekao da jutros prisustvuju tužnom skupu, te da je privatno obezbjeđenje nadređeno policiji.

"Mi smo borci za ovu državu, ali pravnu državu. Pozivamo sve vas da se raziđemo, da poručimo našim utamničenim saradnicima da se drže hrabro. Sve će proći i dokazaće svoju nevisnost", kazao je Carević, prenosi Rtcg.

Radović je novinarima rekao da je on jedini legitimno izabrani predsiednik SO Budva, te da će dolaziti na posao svaki dan.

Na pitanje novinara, da li će doći na sjutrašnje zasijedanje koje je zakazala novovormirna većina - DPS, Crnogorska i SD, on je odgovorio:

"Ako je sjutra skupština, naravno da dolazimo", kazao je on, dodajući da je sjednica koju je on zakazao za ponedjeljak 29. jun odložena, u skladu sa mjerama NKT-a, a o novom terminu, kako je istakao, javnost će biti obaviještena.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.