Slavica Ivanović se ogradila od komentara svoje kćerke

Slavica Ivanović se ogradila od komentara svoje kćerke

Slavica Ivanović ogradila se saopštenjem od komentara svoje kćerke u kojem je Jelena Ivanović saopštila da nisu pripadnici UP bili ti koji su ubacili suzavac u sportsku dvoranu gdje su trenirala djeca, već neki huligani koji, uz to, nisu i pripadnici policije.

U saopštenju Slavica Ivanović, koji su dodatvile Demokrate, navodi moguće razloge koji su Jelenu Ivanović iz Budve mogli primorati na to da ostavi komentar koji je ostavila.

slavicaivanovic

"Iz medija sam saznala za izjavu moje ćerke Jelene vezano za ubacivanje suzavca u salu Mediteranskogsportskog centra u Budvi u vrijeme treninga djece iz Budve.

Moja ćerka navodi u izjavi prenijetoj sa Facebooka, da su "huligani ubacili suzavac, namjerno ili nenamjerno, u salu sportskog centra".

Želim javno da se ogradim od ove izjave, uplašena i zabrinuta, kao majka za svoju ćerku.

Plašim se da je moja ćerka, koja je u višegodišnjoj vezi sa pripadnikom Centra bezbjednosti Budva, u ovom slučaju
zloupotrijebljena i na perfidan način iskorišćena, da bi se krivica za neodgovornu i neprimjerenu upotrebu sile od strane policije u Budvi prebacila na građane Budve.

Posebno me boli zloupotreba jedne mlade osobe, od strane poslanika Divanovića na sjednici Skupštine Crne Gore, koji je pokazao da nema moralnih skrupula, čim je bio spreman da za potrebe dnevne politike zloupotrijebi svoju mladu sugradanku.
Nadam se da ni Divanović, ni drugi "Divanovići" neće nastaviti da na primitivan način zloupotrebljavaju moju ćerku Jelenu. U protivnom ću preduzeti sve zakonske mjere da zaštitim svoje dijete.  ".

Jelena Ivanović juče je u komentaru napisala da je bila prisutna kada je došlo do incidenata u Budvi te da je policija bila "maksimalno tolerantna", a da su huligani ubacili suzavac u salu u kojoj su bila djeca.

Ivanović je kazala i da je član Demokrata.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.