Carević: Jedva sam čekao da dođem u priliku da iznesem činjenice, dokaze i istinu
Marko Carević

Saslušan po prijavi MANS-a

Carević: Jedva sam čekao da dođem u priliku da iznesem činjenice, dokaze i istinu

Smijenjeni predsjednik Opštine Budva Marko Carević dao je danas izjavu u Specijalnom policijskom odjeljenju u Podgorici, po prijavi MANS-a, zbog zloupotrebe položaja.

Kako je kazao po izlasku iz SPO, jedva je čekao da dođe u priliku da iznese činjenice, dokaze i istinu.

Carevićev advokat, Vladan Bojić, kazao je da je prijava MANS-a ništa drugo lažna vijest.

"Mnogi funkcioneri, ne samo u Crnoj Gori već i u svijetu, svoje poslove vode pod ofšor kompanijama i na NN lica, koja nijesu na javnim funkcijma. Znamo da funkcioneri u Crnoj Gori, čak i do predsjednik države imaju svoje kompanije, ali ih to ne ometa da obavljaju svoje dužnosti", naveo je Bojić.

Bivši predsjednik Opštine Budva je i prekjuče saslušavan u Specijalnom policijskom odjeljenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.