Hrabar i nesebičan čin: Policajac Rajko Minić spasio život ženske osobe koja je skočila sa mosta
Rajko Minić

Podgorica

Hrabar i nesebičan čin: Policajac Rajko Minić spasio život ženske osobe koja je skočila sa mosta

Službenik Uprave policije je hrabrim i nesebičnim postupkom, dovodeći svoj život u opasnost, spasio život ženske osobe koja je pokušala da izvrši samoubistvo utopljenjem u rijeci Morači.

Jutros oko 6 časova pripadnik Sektora za obezbjeđenje ličnosti i objekata Rajko Minić, koji je bio na radnom zadatku, spasio je život jedne osobe.

"Nakon saznanja da jedno lice pokušava da izvrši samoubistvo skokom sa mosta Blaža Jovanovića u Moraču Minić je odmah krenuo na lice mjesta.

Minić je u vodi primjetio lice i odmah bez razmišljanja krenuo u spasilačku misiju. Nakon više od 60 metara plivanja došao je do ženske osobe i uspio da dopliva do obližnje stijene i izvuče je ne površinu spasavajući joj tako život", navodi se u policijskom saopštenju.

Ubrzo je došla policija, vatrogasci i medicinski radnici.

"Pripadnici Službe zaštite i spasavanja Glavnog grada Podgorica su uz pomoć čamca, izvukli žensku osobu i policajca na obalu rijeke Morače, ona je u cilju pružanja adekvatne medicinske pomoći transportovana u Urgentni blok", saopšteno je.

Iz policije kažu da je službenik Minić Rajko iskazao posebnu hrabrost i profesionalizam.

"Jer je rizikujući i sopstveni život uspio spasiti jedan život na čemu mu Uprava policije iskazuje puno poštovanje.  

Ovaj primjer hrabrosti i humanosti je za svaku pohvalu i uvažavanje", zaključuju iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.