Demokrate: Nećete nas uplašiti, nećemo se pomjeriti ni za milimetar
Foto: Demokrate

Demokrate: Nećete nas uplašiti, nećemo se pomjeriti ni za milimetar

"Iznalaziti opravdanje za jučerašnje nasilje nad građanima širom Crne Gore, mogu samo kukavice i oni kojima se izlizao i poslednji sloj ljudskosti na obrazu. Takav politički kukavičluk stanuje na adresi DPS-a i njegovih poslušnika koji su spremni da za zaštitu kriminalaca daju sve, pa i da svoju čast bace pod đon", navodi se u reagovanju Demokrata.

Demokrate su reagujući na izjavu DPS-a da je očajnički potez gubitnika – bez izbornog plana, u kampanju nasiljem, kazali da je juče postalo sasvim jasno da je Duško Marković formalni premijer, a i dalje stvarni šef ANB-a.

"On je juče javno razotkrio svoj položaj i zaprijetio petnestominutnim terorom, koji je potom i sproveden. Marković je, dakle, samo pečat u rukama kreatora mračnih planova, Zorana Lazovića i Milana Roćena. U tim mračnim planovima juče nijesu poštedjeli ni djecu, na koju je bačen suzavac kao da su u pitanju najopasniji teroristi, a upisali su i prebijanje vezanih ljudi.Ono što su naložili Đukanović, Marković i Lazović nije hrabrost, već goli strah od gubitka vlasti, jer rastanak sa foteljama se primakao. Istorija je pokazala da svaki diktatorski režim u svojim poslednjim fazama primjenjuje najstrožije i najmonstruoznije metode obračuna sa onima koji su mu najveća prijetnja. Zato potpuno razumijemo, zašto je međunarodno poznati autokratski i kriminalni režim udario na Demokrate. Zašto crta mete predsjedniku i funkcionerima Demokrata. Zašto je je juče pohapsio gotovo kompletno rukovodstvo Budvanskih Demokrata. Zašto je kukavički i sa leđa udario na potpredsjednika Demokrata i funkcionere u Nikšiću. Zašto su DPS huligani napali uglednog ljekara i čelnika Demokrata u tom gradu. Zašto se funkcioneri Demokrata širom Crne Gore pozivaju na informativne razgovor. Odgovor je potpuno jasan - u strahu su velike oči, a uz to je i njihova mržnja nadvladala razum", navode Demokrate.

Iz ove partije poručuju da ih ne stavljaju u bilo kakve koševe.

"Nećete nas uplašiti, nećemo se pomjeriti ni za milimetar, ne možete nas pokolebati i dobro upamtite da se nećemo povući. Ono što ste prisvojili i naučili u Vojinoj školi, a što danas primjenjujete nad građanima Crne Gore, neće proći u 21. vijeku. Probudili ste prošlost, ali će vas otjerati budućnost u kojoj vi nema šta da tražite", kažu Demokrate.
 
Iz ove partije pozvali su međunarodnu zajednicu da se jasno odredi u odnosu na događaje u Crnoj Gori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.