Đurović i Lalošević neće prisustvovati SO Bar
SNP

Đurović i Lalošević neće prisustvovati SO Bar

Odbornici Dejan Đurović i Vasilije Lalošević iz kluba DF-SNP u Baru, neće prisustvovati današnjem nastavku sjednice SO Bar u znak protesta zbog scena brutalnog ponašanja i siledžijske intervencije crnogorske policije u Budvi, ali i sinoć u Baru i drugim crnogorskim gradovima, navodi se u saopštenju SNP-a.

Iz SNP-a kažu da je sinoćnji "junački" juriš barskih specijalaca na okupljenu omladinu i žene, jasno pokazao da je policija u službi zaštite samo jedne partije i režima, a ne ono što joj je  Zakon i Ustav odredio, da bude javni servis svih građana.

"U trenucima dok se proganjaju, privode i hapse najveći crkveni velikodostojnici, poslanici, predsjednik jedne opozicione opštine, odbornici, sekretari lokalnih samouprava, dok se prebija omladina i uz sve to ukida pravo desetinama hiljada crnogorskih građana na slobodu vjeroispovjesti, najmanje što možemo da uradimo je da na ovaj način  skrenemo pažnju našim sugrađanima, ali i široj javnosti, da ovakvo ponašanje  režima ne vodi ničemu dobrom", kažu iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.