Budva: Zbog nereda kazne do 1.150 eura
Foto: Printscreen

Kažnjene tri osobe

Budva: Zbog nereda kazne do 1.150 eura

Zbog jučerašnjih dešavanja ispred zgrade Skupstine opštine Budva, kao i ispred zgrade Centra bezbjednosti, tri osobe kažnjene su novčano sa po 1.150, 1.000 i 400 eura, saopštio je zamjenik predsjednika suda za prekrsaje u Budvi Marko Đukanović.

“N.P. Iz Budve (1982) kažnjen je jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 1.150 eura, zbog grubog vrijeđanja oštećenog V.B iz Budve kao i zbog ometanja policijskih službenika u uspostavljanju narušenog javnog reda i mira i ometanja istih, jer je ležao na kolovoznoj površini i onemogucavao da službenici Uprave policije odvedu službenim vozilom lice V.B.”, navodi se u saopštenju.  

Đ.Đ. Iz Budve (1996), kako se saopšteno, kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 1.000 eura zbog omalovažavanja policijskog službenika A.D. koji je vršio poslove obezbjeđivanja javnog okupljanja u uslovima narušenog javnog reda i mira.

“V.K. Iz Budve (1966) kažnjena je novčanom kaznom u iznosu od 400 eura zbog narocito drskog ponašanja, koje je ispoljila gađanjem jajima službenog vozila CB Budva u kojem su se nalazili policijski sluzbenici i V.B. Iz Budve”, kazao je Đukanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.