Krapović priveden po nalogu Specijalnog državnog tužioca
Dragan Krapović

Na ispitivanje u Podgoricu

Krapović priveden po nalogu Specijalnog državnog tužioca

Potpredsjednik i odbornik Demokrata u SO Budva, Dragan Krapović, priveden je večeras po nalogu Specijalnog državnog tuzilaštva na ispitivanje u to tužilaštvo u Podgorici.

Krapovića ispituju vezano za slučaj hapšenja načelnika Komunalne policije i inspekcije, nezvanično saznaju "Vijesti"

SDT je proširilo istragu, te su sinoć uhapšeni načenik Komunalne policije i komunalne inspekcije Opštine Budva Aleksandar Mijatović (41), rukovodilac Sektora za planiranje i razvoj u "Vodovodu i kanalizacije" Budva Igor Đurašević (43) i još dva službenika Komunalne policije, zbog sumnje da je stvorena kriminalna organizacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.