Divanović: Situacija u Budvi je nezapamćena, sve liči na državni udar
Nikola Divanović, Foto: DPS

"Suosjećam se sa svakim povrijeđenim građaninom"

Divanović: Situacija u Budvi je nezapamćena, sve liči na državni udar

Nikola Divanović poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore i potpredsjednik Opštinskog odbora DPS-a u Budvi kazao je da situacija u Prijestonici turizma danas liči na otvorenu agresiju koja se svakako pravda svojevrsnom ugroženošću što bi svemu tome trebalo da da neku plemenitu notu, a da su građani svjesni da je to bestidna laž onih koji ne žele da prepuste funkciju vođenja grada novoizabranoj većini.

Istakao je da mu je žao zbog situacije koja je zadesila Budvu, i da izražava suosjećanje sa svima koji su povrijeđeni u jutrošnjem incidentu.

"Ono što je važno istaći da ja lično kao političar i mi kao politička partija nećemo oprostiti političkim gubitnicima u Budvi što su bili spremni da svoje političke funkcije i svoje fotelje brane na način što će u Budvi isturiti živi zid. Živi zid sačinjen od naših zajedničkih rođaka prijatelja i kumova kako bi odbranili svoje političke privilegije", poručio je Divanović.

Naglasio je da je to neviđena praksa u okruženju i da on ne može da se sjeti da se u evropskom okruženju desilo da poslanici iz državnog parlamenta nasilno ulaze u prostorije lokalne samouprave i na taj način pokušavaju da preuzmu vlast.

Objasnio je da je situacija u Budvi paralelna sa situacijom državnog udara.

"Danas u Budvi nažalost imate situaciju da su jedan bezpadežni bivši predsjednik opštine i njegov lični kuvar pomislili da su politički lideri, e pa za sve one koji su spremni da slijede takve političke persone kao svoje političke lidere ja smatram da je ovo jedan test intelIgencije, i mislim da je u Budvi trenutno na snazi sve prema zaslugama", zaključio je Divanović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.