Neredi u Budvi: Policija bacila suzavac, kamenovana stanica policije
Foto: Rtcg

Neredi u Budvi: Policija bacila suzavac, kamenovana stanica policije

Policija je u Budvi bacila suzavac, nakon što je građanima koji su opkolili stanicu policije izdato upozorenje da se raziđu.Kamenovana je stanica policije.

Lider Crnogorske u Budvi, Vladimir Bulatović, napustio je stanicu policije koju su građani bili opkolili, nakon što je Bulatović uspio uz policijsku pratnju da napusti zgradu Opštine na sporedni izlaz.

Građani su legli na put koji je blokiran, a oboreni su i kontejneri, prenio je portal Vijesti.

Policija nije uspjela da obezbijedi prolazak Vladimiru Bulatoviću, a okupljena masa je vikala "da ne mogu da vjeruju ko ima zaštitu policije", "Vlado šta nam napravi", "Izađi čeka te boca" i "Nećemo ti ništa", javlja RTV Budva.

Okupljena masa gađala je jajima policiju i automobil sa Vladimirom Bulatovićem.

1593006796

Bulatović je iz bezbjednosnih razlog vraćen u stanicu policije.

Ranije danas, službenici privatnog obezbjeđenja nijesu dozvolili smijenjenim funkcionerima Marku Careviću i Krstu Radoviću da uđu u zgradu Opštine Budva. Pripadnici privatnog obezbjeđenja koji su u zgradi Opštine puštaju isključivo zaposlene koji su na spisku. Nije omogućen ulaz ni građanima. Ispred zgrade Opštine okupio se veliki broj građana, a pojačano je i prisustvo policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.