Uhapšena dva lica osumnjičena za krađu iz objekta gradonačelnika Tuzi
Đeljošaj

Uhapšena dva lica osumnjičena za krađu iz objekta gradonačelnika Tuzi

Policija je rasvijetlila tešku krađu koja je izvršena u Tuzima na štetu Nika Đeljošaja, predsjednika Opštine Tuzi zbog čega su dva lica uhapšena.

Policija sumnja da su ovo krivično djelo izvršili I.R. (39) i S.R. (39) na način što su provalili u unutrašnjost objekta u izgradnji, vlasništvo predsjednika Opštine Tuzi, iz kojeg su otuđili više predmeta veće materijalne vrijednosti namijenjenih za opremanje ovog objekta.

"Lociran je pravac kretanja vozila osumnjičenih kojim su se udaljili sa lica mjesta i oni su zbog sumnje da su izvršili krivično djelo teška krađa lišeni slobode i uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu.", saopštila je Uprava policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.