Tijana Ajfon puštena iz pritvora
Tijana Ajfon

Nisu joj određene mjere zabrane

Tijana Ajfon puštena iz pritvora

Tijana Maksimović, srpska starleta poznatija kao Tijana Ajfon, puštena je iz pritvora u kojem se nalazila nakon hapšenja u Suvom Polju kod Bijeljine u maju ove godine.

Potvrdio je to za "Nezavisne" bijeljinski advokat Miloš Stevanović, koji je dodao da se Maksimovićeva osjeća dobro.

"Njoj nisu određene nikakve mjere zabrane", naveo je Stevanović.

On je dodao da će Maksimovićeva za par sati krenuti za Beograd.

Podsjetimo, Tijana Ajfon uhapšena u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku u jednoj privatnoj vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.