Oglasio se Đoković: Sve smo uradili sa čistim srcem, pogriješili smo, bilo je prerano
Novak Đoković

Oglasio se Đoković: Sve smo uradili sa čistim srcem, pogriješili smo, bilo je prerano

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković još jednom se izvinio svima kojima je Adria Tur, turnir čiji je on idejni tvorac, nanio štetu.

Adria Tur izazvao je veliku pažnju svjetske javnosti, pošto su se tokom turnira Zadru pojavili slučajevi COVID-19 među učesnicima.

Prvi pozitivan na koronavirus bio je Grigor Dimitrov, zatim i Borna Ćorić, a na kraju se isto dogodilo i sa Novakom i njegovom suprugom Jelenom.

Đoković je odmah poslije otkrića da ima koronavirus objavio saopštenje, ali je u toku današnjeg dana stigla još jedna poruka javnosti.

"Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir nanio štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mjesec dana, uradili smo sa iskrenom namjerama i čistim srcem. Vjerovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogriješili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze", napisao je Srbin,prenosi N1.

Prvi reket svijeta zamolio je i sve prisutne na turnirima da urade testove.

"Ako ste bili na Adrija turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podijeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih", dodao je on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.