Đukić kažnjen sa 500 eura zbog omalovažavanja komandira Gogića
Milan Đukić, foto:FB

Đukić kažnjen sa 500 eura zbog omalovažavanja komandira Gogića

Bjelopoljac Miljan Đukić kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 500 eura zbog omalovažavanja komandira Stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje Danka Gogića.

"Zbog prekršaja iz čl.11.st.1 Zakona o javnom redu i miru-omalovažavao policijskog službenika CB Bijelo Polje D.G. koji je na osnovu zakona vršio javna ovlašćenja u vezi sa vršenjem poslova iz policijske nadležnosti, sudija Ahmet Međedović je okrivljenom M.Đ. (48) iz Bijelog Polja izrekao novčanu kaznu u iznosu od 500 eura", saopšteno je iz bjelopoljskog Suda za prekršaje.

Protiv okrivljenog je kako se dodaje, bio podnijet zahtjev zbog prekršaja iz čl.8. Zakona o javnom redu i miru, ali je okrivljeni oslobođen krivice uslijed nedostatka dokaza.

Đukić je priveden juče oko 15 sati, nakon što je bio zaključan u kući i na poziv policije nije htio da izađe.

Podsjećamo, Đukić je ranije kažnjen sa 300 eura zbog vrijeđanja na društvenim mrežama komandira Stanice policije Centra bezbjednosti Bijelo Polje Danka Gogića.

On je 9. juna objavio na jednoj društvenoj mreži komentar uvrjedljive sadržine na štetu komandira Gogića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.