Dva vozača lišena slobode u Nikšiću
Ilustracija

Uprava policije

Dva vozača lišena slobode u Nikšiću

Nikšićka policija je lišila slobode dva lica zbog grubog kršenja saobraćanjih propisa.

"Na putnom pravcu Plužine – Šavnik policija je zaustavila vozilo marke „Renault“ kojim je upravljao M.S. (48) iz Žabljaka a koji se kretao brzinom od 145 km/h iako je na toj dionici puta saobraćajnim znakom maksimalna dozvoljena brzina ograničena na 50 km/h", saopštili su iz Uprave policije.

Iz UP-a su kazali da je M.S.lišen slobode zbog izvršenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima i on  je uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka priveden sudiji za prekršaje, gdje mu je nakon sprovedenog postupka sudija izrekao kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Osim toga, kako navode, policija je lišila slobode Lj.Đ. (68) iz Danilovgrada zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

"Njemu je sud za prekršaje nakon sprovedenog postupka izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana. Saobraćajna policija je ovo lice zatekla kako upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u koncentraciji od  2.78 g/kg-2", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.