Duško Marković i Zoran Milanović

Marković na sastanku sa Milanovićem

"Duhovi prošlosti ne mogu da naruše prijateljske odnose Crne Gore i Hrvatske"

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković primio je večeras predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića koji boravi u dvodnevnoj zvaničnoj posjeti našoj zemlji.

Premijer je konstatovao da dvije susjedne i prijateljske države i saveznice u NATO-u njeguju odlične bilateralne odnose ne dopuštajući da neka otvorena pitanja prošlosti naruše duh saradnje i stabilnosti.

"Počastvovani smo i činjenicom da ste odabrali Crnu Goru kao drugu državu u koju zvanično dolazite kao predsjednik Hrvatske. To ne vidimo samo kao gest prijateljstva već i kao poruku nastavka suštinske podrške našem evropskom putu", kazao je Marković.

500344491660f03c81367o

Foto: Vlada Crne Gore

Predsjednik Vlade je rekao da je Crna Gora stabilno na evroatlatnskoj i evropskoj magistrali i zahvalio se hrvatskim zvaničnicima i hrvatskom narodu na snažnoj i kontinuiranoj podršci našoj zemlji u integracijama u NATO i Evropsku uniju.

50033907323257775a273o

Foto: Vlada Crne Gore

Na sastanku je bilo riječi i o saradnji u konkretnim projektima od bilateralnog i regionalnog značaja
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.