Teška saobraćajna nesreća: Umjesto kočnice pritisnula gas i zgazila troje tinejdžera
Ilustracija

Isti auto vozila ka gradu bez dozvole i ikakvog iskustva

Teška saobraćajna nesreća: Umjesto kočnice pritisnula gas i zgazila troje tinejdžera

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u noći između nedjelje i ponedjeljka oko 22 i 30 časova u pirotskom naselju Đeram, u Srbiji, povrijeđeno je troje tinejdžera, na koje je automobilom svog druga naletjela njihova vršnjakinja A.Đ. (16).

Teže povrede je zadobila P.A.(17), kao i njen vršnjak G.N, dok je K.N.sa lakšim povredama zbrinut u lokalnoj bolnici, prenose Novosti.

Ovo troje je sjedilo na klupi kod marketa u centru naselja, u i tom trenutku je na njih automobilom naletjela A.Đ, koja je namjeravala da se okrene ili zaustavi. U jednom trenutku, umjesto da nagazi papuču kočnice- stisla je gas i zgazila ih.

Prethodno je isti auto vozila ka gradu, nažalost bez dozvole i, ikakvog iskustva.

Takođe u ponedjeljak, na državnom putu drugog reda kod sela Gojin Dol, nadomak Dimitrovgrada povređen je dječak L.M.(17), U njegov bicikl je udario A.S., iz Željuše svojom lančom i oborio ga.

Tinejdžer je doživeo teške povrede rebara i grudi, a za vozača automobila se ispostavilo da je bio pijan, odnosno da je imao 1,88 primila alkohola u krvi. Istraga se vodi i protiv D.T, traktoriste iz Dimitrovgrada, koji je izazvao sudar sa fićom u kojoj je bio K.V, iz Dimitrovgrada. On je kod mjesta Varežište, udario u fiću, koju nije propustio uprkos prvenstvu prolaza i tom prilikom teško povrijedio vlasnika ovog oldtajmera.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.