DPS: Bečić, Krapović i Radović organizatori nemira i direktno odgovorni za posljedice
DPS

DPS: Bečić, Krapović i Radović organizatori nemira i direktno odgovorni za posljedice

Ukoliko je postojala dilema kod bilo kojeg građanina Budve i Crne Gore, sada je više nema. Politički gubitnici Dragan Krapović, Aleksa Bečić i Krsto Radović su direktni organizatori i nalogodavci nemira i nasilništva u Opštini Budva. Svjestan da je parlamentarnu utakmicu odavno izgubio, bez partije, asimilovane od strane DF, očajni Bečić je krenuo u posljednji juriš, gdje ne bira ni način ni sredstva kako bi se dokopao vlasti koja mu ne pripada u Budvi, navodi se u saopštenju DPS-a.

Kako kažu iz ove partije, operaciju ulaska u zgradu Opštine kroz prozore, fizički napad na obezbjeđenje, naredio je dok se odvijao dijalog  političkih aktera u Budvi, što kako dodaju, dodatno svjedoči o demokratičnosti, ali i građanskoj kulturi ove grupe.

"Retrogradni ratnohuškački govori, koje su Bečićevi nejaki jurišnici, slušali u SNP-u Sloba Miloševića, neće naći poklonike u današnjoj savremenoj Crnoj Gori. Pozivamo sve nadležne institucije da očuvaju javni red i mir u Budvi. A vinovnike ovog divljaštva, hajdučije i progona političkih neistomišljenika, da se zaustave u svojim hazarderskim naumima. Dovoljno su se danas obrukali pred građanima Budve i cijelom crnogorskom i međunarodnom javnošću. I na kraju,  iako nam je jasno da su se uplašili od posljedica svojih nepromišljenih postupaka, za sve potencijalne incidente koji bi mogli da se dogode ispred i u zgradi Opštine, kao direktne krivce imenujemo: Aleksu Bečića, Dragana Krapovića i Krsta Radovića", zaključuju iz DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.