Ðoković stigao u Beograd i odmah se testirao na koronavirus
Đoković

Testirana je i cijela njegova porodica, kao i njegov tim

Ðoković stigao u Beograd i odmah se testirao na koronavirus

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković stigao je u Beorgad i odmah se testirao na korona virus, saopšteno je iz njegovog PR tima.

Pored Ðokovića, testirana je i cijela njegova porodica i kao i njegov tim, prenosi Tanjug.

Đoković je riješio je da, zbog dobrog zdravstvenog stanja, ne ode sa ostalim učesnicima zadarskog turnira na hitno testiranje na novi korona virus, već da to uradi u Beogradu.

Nakon što je Grigor Dimitrov iz Hrvatske otišao u Monte Karlo, osjetio simptome, zbog kojih je testiran, a rezultat je bio pozitivan, organizatori su donijeli odluku da finale turnira bude otkazano.

Kako Novak Đoković nije osjetio nikakve simptome, u skladu sa preporukama nadležnih hrvatskih zdravstvenih vlasti, riješio je da se vrati u Beograd. Ostali asovi, učesnici turnira, odlučili su se da se testiraju u Zadru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.