On je vlasnik jednog vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija

Vrijeme izolacije iskoristio na produktivan način: Dejvid Bekam postao pčelar, pravi okvir za košnice (VIDEO)

Fudbalska, a mogli bi se reći i modna ikona, Dejvid Bekam vrijeme u izolaciji odlučio je iskoristiti na produktivan način. Tako je na svom Fejsbuk profilu s obožavaocima podijelio video u kojem pravi okvir za košnice.

Snimak prikazuje Bekama kako fokusirano i vješto rukuje čekićem zakucavajući ramove za košnicu koja je još u ranoj fazi izrade. Istovremeno, Viktoria koja ga snima objašnjava proceduru i komentariše kako je lijepo imati svoj med, a zvučnu kulisu im prave cvrčci, prenose Nezavisne novine.

Inače, supružnici zajedno sa svoje troje mlađe djece vrijeme izolacije provode u idiličnoj seoskoj kući u Kotsvoldsu, u Engleskoj, a čini se kako se sportska zvijezda dobro prilagodila tom načinu života jer često na svom Instagram profilu objavljuje slike šetnje po okolnim poljima i brdima.

Moramo vas podsjetiti da je ovaj, nekadašnji igrač Mančester junajteda, Real Madrida, Los Anđeles Galaksija i PSŽ-a, i vlasnik vinograda, a bavi se i proizvodnjom viskija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.