Radović, foto: DCG

Radović poručio Divanoviću

"Nijesmo ništa rekli loše o časnoj porodici Divanović"

Nema potrebe da se gospodin Divanović poziva na svoju porodicu, jer mi nijesmo ništa rekli loše o časnoj porodici Divanović, kazao je Krsto Radović, predsjednik SO Budva.

Radović je kazao da je upravo Divanović izdajnicima proglasio sopstvenog oca, đeda i tako redom.

"Tačno je da je porodica gospodina Divanovića stotinama godina u Paštrovićima i Budvi, međutim, nije nepoznato da se i kod takvih, ponavljamo, časnih porodica, sa vremena na vrijeme pojavi crna ovca, tj. jedan koji se odmetne na bruku i sramotu cijeloga brastva, plemena i Budve. Gospodine Divanoviću, dok je po tvome i naređenju tvoga šefa i vlasnika policijska hunta naše Budvane prebijala i hapsila, Danilo Šaranović je hrabro pritekao u pomoć svom prijatelju i kolegi Krstu Radoviću. Za to vrijeme, ti si Divanoviću iz neke mračne hotelske sobe gledao kako pomenuta hunta razvlači časne Budvane po pločniku ispred zgrade opštine, na tvoju i sramotu tvoje porodice. I odmah da ti kažemo, danas je svakog časnog Budvanina i Paštrovića sramota od tebe. A kad se već pozivate na istoriju, moral i čast, da i ja tako zaključim  - takvi poputa tebe, Divanoviću, su u Paštrovićima morali da nose jednu crvenu, a jednu zelenu čarapu, kako bi ih kao izdajnike Paštrovići prepoznali i prezreli. I na kraju, nemamo ružne namjere prema bilo kome, pa ni prema tebi, Divanoviću, jer za takve kao što si ti su dovoljne rasparene čarape", poručio je Radović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.