Došli na posao iako je postignut dogovor da neće
Foto: Pobjeda

Bulatović i Kuč ušli u zgradu Opštine Budva

Došli na posao iako je postignut dogovor da neće

Vršioci dužnosti predsjednika Opštine Budva Vladimir Bulatović i Skupštine Opštine Budva Snežana Kuč došli su jutros na svoja radna mjesta.

Oni su u zgradu Opštine, koju obezbjeđuje privatno obezbjeđenje, ušli na sporedni ulaz.

Bulatović i Kuč su ušli u zgradu lokalne uprave iako je u petak postignut načelni dogovor da niko od razriješenog i novog rukovodstva ne ide na posao dok traje dijalog o prevazilaženju političke krize i smirivanja tenzija, koje su u Budvi uslijedile nakon što je nova većina izglasala nepovjerenje doskorašnjim predsjednicima Opštine i Skupštine opštine, Marku Careviću i Krstu Radoviću, prenosi Pobjeda.

Marko Carević je juče za Pobjedu poručio da vlast neće lako prepustiti.

Carević je listu rekao i da će tim Demokratskog fronta i Demokrata, koji čine menadžer grada Milo Božović, šef kabineta predsjednika opštine Nikola Jovanović i odbornici Dragan Krapović i Mijomir Pejović, doći u 10 sati na sastanak, a da će nakon toga "odlučiti šta dalje".

"Za poslije ćemo viđet. Mi imamo dogovor. Iako je jasno da oni neće održati riječ, mi ćemo doći. Nama je data riječ važnija od fotelja", rekao je Carević. 

Dodao je i kako bi volio da do dogovora dođe, a ukoliko ne dođe, Carević poručuje da im "vlast sigurno neće prepustiti onako kako su oni to mislili".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.