Košarkašice Crne Gore sjutra u Bijelom Polju počinju pripreme
Foto: Printscreen

Savković i Bakić naknadno pozvane

Košarkašice Crne Gore sjutra u Bijelom Polju počinju pripreme

Prvi put u posljednjoj deceniji košarkašice Crne Gore neće imati utakmice tokom ljetnjih mjeseci. Umjesto nastupa na velikom takmičenju ili pripremama za drugi dio kvalifikacija, sada je donekle situacija drugačija.

Iako neće biti utakmica, iako je nastavak kvalifikacija tek u novembru, "crvene" će se okupiti i iskoristiti da od sjutra do 19.jula treniraju u Bijelom Polju, spremaju se za nove izazove, ali istovremeno stručni štab na čelu sa Jelenom Škerović nastojaće da od mlađih igračica u periodu kada nema takmičarskog naboja na najbolji način vidi na koga se može ozbiljno računati.

Na prvobitnom spisku Jelene Škerović bilo je 14 igrača. Ali, osim Milice Jovanović, koja iz opravdanih razloga nije u mogućnosti da bude na pripremama, Škerović neće moći da računa ni na Jelenu Vučetić.

Naknadni poziv uručen je Jovani Savković, koja je nedavno prešla iz Primorja u Budućnost Bemax. U odnosu na prvi spisak novo ime je i Marija Bakić.

Osim njih dvije tu su još Snežana Aleksić, Božica Mujović, Marija Leković, Sofija Živaljević, Jovana Pašić, Milena Jakšić, Dragana Živković, Andrea Glomazić, Kristina Raković, Bojana Kovačević, Violeta Lazarević, Teodora Sarić i Maja Bigović.

Poslije dužeg vremena baza našim damama neće biti Podgorica ili Tivat, već "crvene" tokom četiri sedmice trenirati u Bijelom Polju.

Ove pripreme praktično su uvertira za novembarski izazov u kvalifikacijama za Eurobasket - 12. novembra naše djevojke igraće protiv Izraela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.