Reagovao na Šaranovićeve izjave

Divanović: Šaranović loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka

Kada bi Danilo Šaranović, inače u Budvi upamćen po tome što se grčevito borio da se popne kroz prozor kako bi što prije ostavio i napustio svoje partijske kolege, nekada dolazio na svoje uredno plaćeno radno mjesto u Skupštini Crne Gore - znao bi da je ovo što je napisao danas čista glupost i bezočna laž. Doduše, niti mu je prva niti poslednja, kazao je Nikola Divanović, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

Šaranović je u današnjem saopštenju kazao da je Divanović posljednjim saopštenjem pokazao da je promoter primitivizma i siledžijstva, navodeći da je prebijanje, lomljenje i hapšenje službenika Opštine Budva, očigledno prihvatljiv model politike koja je proistekla iz hibridnog autokratskog režima.

"Ali ipak ga upućujem da još jednom pogleda moj nastup u Skupštini Crne Gore 17.06. kada sam rekao: ,, Dakle na početku, da otklonim bilo kakvu dilemu i pred poslanicima Fronta i pred ukupnom crnogorskom javnošću, ja sam poslanik iz Budve i žao mi je zbog nemilih scena koje su se jutros desile u mom gradu. Žao mi je, ako je bilo ko povrijeđen, sve su to moji Budvani bez obzira na političku pripadnost i mi to uvijek tako doživljavamo u ovoj partiji."Gubitnik Šaranović, hrabar samo kada potpisuje unaprijed pripremljena saopštenja, koji 4 godine ne smije da sučeli argumente ni sa jednim poslanikom DPS-a pokazao je zbilja jednu neočekivanu količinu drskosti i bezobrazluka. Braneći Budvu i Budvane od mene čija porodica je vjekovima izgrađivala i stvarala ovaj grad pokazao je da mu je obraz nepoznata kategorija a tvrdnjom da je sve ono što se dešavalo prethodnih dana ,,pristojno,, potvrdio je da je zapravo samo jedan loš tenor iz hora SNP-ovih dječaka", naveo je Divanović.

Divanović je poručio Šaranoviću da ako već ne dolazi, makar gleda prenose Skupštine Crne Gore kako ne bi dolazio u situaciju da ovako očevidno obmanjuje crnogorsku javnost.

"Jer kako kaže izreka - ako laže koza ne laže rog", poručio je Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.