Hrvatska: U posljednja 24 časa još 11 zaraženih koronavirusom
Ilustracija

Bez smrtnih slučajeva od juče

Hrvatska: U posljednja 24 časa još 11 zaraženih koronavirusom

U posljednja 24 sata u Hrvatskoj zabilježeno je jedanaest novih slučajeva pa je do sada ukupno zabilježeno 2280 pozitivnih osoba na virus Covid-19.

Novooboljele osobe dolaze iz Grada Zagreba, Zagrebačke županije te Splitsko-dalmatinske županije.

"Dosad su se oporavile 2142 osobe. Preminulo je 107osoba. Još je 31 osoba na liječenju", objavio je Štab civilne zaštite, prenosi HRT.

Zagrebački štab objavio je danas da je zabilježeno pet novih slučajeva.

"Pet je novooboljelih. Nažalost, imamo pogoršanje u Zagrebu, kao i u Hrvatskoj", rekao je načelnik Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč.

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije obavijestio je da je zabilježeno pet novooboljelih osoba. Troje ih je iz Splita te jedan iz Solina. Među novooboljelima je državljanka Irske koja je od dolaska u Hrvatsku u samoizolaciji. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.