Radović na saslušanju po nalogu SDT: Pored ovoliko kriminalnih afera tužilaštvo se bavi procesnim radnjama lokalnog parlamenta
Krsto Radović, Foto: Demokratska Crna Gora

"Budvu im nećemo dati"

Radović na saslušanju po nalogu SDT: Pored ovoliko kriminalnih afera tužilaštvo se bavi procesnim radnjama lokalnog parlamenta

Predsjednik SO Budva Krsto Radović saslušan je danas po nalogu SDT-a od strane specijalnog policijskog tima, čime je nastavljen pritisak DPS režima na Demokrate, navodi se u saopštenju te partije.

Radović je nakon saslušanja saopštio da je skandalozno da SDT koji treba da se bavi ozbiljnim krivičnim djelima kao što su korupcija, a između ostalog i politička korupcija, istražuje procesne radnje vođenja jednog lokalnog parlamenta.

"Pored toliko nerasvijetljenih afera u Budvi, SDT se bavi procesnim radnjama lokalnog parlamenta i time koliko je ko od odbornika imao replika i koliko je to vremena trajalo“, dodao je Radović i istakao da ovakvo ponašanje SDT-a je nevjerovatno isto onoliko koliko je nevjerovatno to da Upravna inspekcija imenuje predsjednika Opštine i predsjednika Skupštine opštine Budva, konstatujući da je u ovakvoj državi koja je preplavljena kriminalom i korupcijom sve moguće.

"Što se tiče krivičnih prijava svakom razumnom čovjeku izgledaju kao obične logičke karikature, jer apsolutno tu nema nikakvih elemenata krivičnog djela. U pitanju su partijske krivične prijave sa elementima organizovanosti, a sa ciljem vršenja pritiska na pravosudne organe. Radi se o isključivom pritisku ne samo prema meni, već i prema gospodinu Lješeviću, Đuranoviću i svima onima koji nemaju člansku kartu DPS-a i ne pripadaju organizovanoj kriminalnoj grupi“, naveo je Radovoć.

On je na kraju poručio da pritiscima neće podleći i da se borba nastavlja. 

"Neće voditi Budvu oni koji su krali u prethodnom periodu. Milo Đukanović i njegov režim su navikli na pljačke, ali Budvu im dati nećemo, Crnu Goru im dati nećemo, pljačke više nema“, zaključio je Radović

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.