Organizovana studijska posjeta predstavnika turističkih agencija i medija iz BiH u Crnu Goru
Foto: NTO CG

Organizovana studijska posjeta predstavnika turističkih agencija i medija iz BiH u Crnu Goru

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u cilju promocije turističke ponude za predstojeću ljetnju sezonu, organizovala je studijsku posjetu predstavnika turističkih agencija i medija iz Bosne i Hercegovine koji u periodu od 18-21. juna borave u Crnoj Gori.

Riječ je o predstavnicima turističkih agencija "Relax“, "Sirius“, "Castanea“, "M97“, “Viptravels“ i predstavnicima renomiranih elektronskih i štampanih medija TV "BHT1“, i "Sarajevo“, portala "Klix“, "SA“ i "Exclusiva“ i magazina "Gracija“.   

Predstavnici bosansko-hercegovačkih turističkih agencija i medija, koji trenutno borave u Baru, juče su imali priliku da se kroz posjetu jednom od najvećih crnogorskih maslinjaka Džidžarin upoznaju sa procesom proizvodnje barskih maslina.

Pored obilaska Starog Bara i Stare masline, oni će imati organizovano krstarenje Skadarskim jezerom i degustaciju vina u jednoj od crmničkih vinarija.

"U drugom dijelu posjete, oni će obići najatraktivnije turističke lokalitete u Budvi, Tivtu i Herceg Novom. Pored prirodno-kulturnih znamenitosti i lokalne gastronomije, predstavnicima agencija i medija iz BIH biće predstavljena ponuda s akcentom na luksuzni turizam. U narednim danima oni će posjetiti marinu „Porto Montenegro“, luksuzno turističko naselje „Luštica bay“ kao i novootvoreni luksuzni turistički rizort "Portonovi“, navodi se u saopštenju.

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore u okviru nove globalne turističke kampanje "U društvu prirode“ realizuje promotivne aktivnosti na strateški važnim emitivnim tržištima, među kojima je i tržište regiona. Studijska posjeta turističkih agencija i medija iz BIH realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Tivta i Herceg Novog. Očekuje se da će ova posjeta rezultirati pozitivniim člancima i reportažama o našoj turističkoj destinaciji i doprinijeti dobroj posjeti sa BIH tržišta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.