Politički dijalog u Budvi završen za danas, nastavak u ponedjeljak
Foto: RTV Budva

O prevazilaženju trenutne situacije i rješenju problema

Politički dijalog u Budvi završen za danas, nastavak u ponedjeljak

Dijalog predstavnika parlamentarnih političkih subjekata u Budvi za danas je završen. Po izlasku iz zgrade Akademije znanja, nakon razgovora, akteri nisu davali izjave medijima. Dijalog je pokrenut kako bi se prevazišla aktuelna politička kriza u Budvi.

Demokrate su predstavljali potpredsjednik te stranke i odbornik u SO Budva Dragan Krapović i predsjednik budvanskog odbora Mijomir Pejović, a ispred Demokratskog fronta u dijalogu su učestvovali menadžer Opštine Milo Božović i šef Kabineta predsjednika Opštine Nikola Jovanović,prenosi RTV Budva.

Demokratsku partiju socijalista (DPS) predstavljali su predsjednik budvanskog odbora te partije u Predrag Jelušić, poslanik u Skupštini Crne Gore Nikola Divanović i odbornica u lokalnom parlamentu Snežana Kuč. Sastanku je prisustvovao i predsjednik OO Crnogorske Budva Vladimir Bulatović.

Socijaldemokrate zastupaju Petar Ivković i Milena Raičković, Građanski pokret URA Božena Jelušić, a SNP Krsto Rađenović.

Dijalog je, sa pauzama, trajao od 10 sati.

Nastavak je zakazan za ponedjeljak 22. jun.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.