Janović: Kontinuirano afirmišemo školski sport
Foto: Ministarstvo sporta i mladih

Obišao prostorije OŠ ,,Milorad Musa Burzan” u Podgorici

Janović: Kontinuirano afirmišemo školski sport

Ministar sporta i mladih Nikola Janović, danas je, sa direktoricom škole Andreom Sokić, obišao prostorije OŠ ,,Milorad Musa Burzan” u Podgorici, koje je Ministarstvo na čijem je čelu adaptiralo. Navedene prostorije su sportska sala sa pratećim sadržajima.

"Adaptirana sportska sala namijenjena je učenicima od prvog do šestog razreda, kao i djeci koja se bave bazičnim sportovima, a koji su od izuzetnog značaja za razvoj motorike u tom uzrastu. Sala nije bila funkcionalna prije adaptacije, te je Ministarstvo sporta i mladih omogućilo djeci nove sportske sadržaje u okviru škole", kazao je ministar Nikola Janović.

Direktorica škole, Andrea Sokić, se ovom prilikom zahvalila ministru Janoviću na adaptaciji prostorija kojom su, kako je istakla, obezbijeđeni kvalitetniji uslovi za bavljenje sportom za čak 1600 učenika ove škole.

500220821719f91790b22c

Foto: Ministarstvo sporta i mladih 

OŠ “Milorad Musa Burzan” je bila i domaćin Skupštine Crnogorskog školskog sportskog saveza.

Janović je tom prilikom pozdravio učesnike istakavši da Školski sportski savez u kontinuitetu afirmiše školski sport što je rezultiralo da više hiljada djece bude motivisano da se bavi sportskim aktivnostima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.