Kusovac: Ulaganjem u sport ulažemo u našu mladost koja će sjutra graditi naše društvo
Foto: Opština Tivat

Ugostio rukometašice "Tivta"

Kusovac: Ulaganjem u sport ulažemo u našu mladost koja će sjutra graditi naše društvo

Predsjednik Opštine Tivat Siniša Kusovac ugostio je upravu i dio tima ženskog rukometnog kluba “Tivat” /ŽRK “Tivat”/, a povodom nedavno postignutog uspjeha, plasiranja ovog kluba u prvu ligu.

"Mi smo prezadovoljni ostvarenim uspjehom i ovo je za nas ostvarenje sna. Trenutno pravimo strategiju i radimo na organizaciji kvalitetnih priprema za narednu sezonu, kako bismo status prvoligaša sačuvali i kako bismo održavali jedan profesionalan kontinuitet”, kazao je u ime uprave ŽRK “Tivat”, član uprave Veljko Bulatović.

Kusovac je pozdravio goste, čestitao im na uspjehu i istakao zadovoljstvo što njihov sportski rad objedinjava ono najvažnije: mladost i sport.

“Jedan veoma važan aspekt turističke ponude grada i uopšte jedna od najvažnijih oblasti u koju treba investirati, je sport. Meni je posebno važna činjenica da ulaganjem u sport ulažemo u našu mladost, koja će sutra graditi naše društvo”, kazao je Kusovac napominjući “da su vrata lokalne uprave širom otvorena za sve tivatske sportiste i da će Opština učiniti sve da izađe u susret njihovim potrebama.”

Susretu su prisustvovali članovi Uprave ŽRK “Tivat”: Veljko Bulatović, Predrag Usanović, pomoćnik trenera Zoran Božović i trener Đorđo Peruničić. Klub je formiran 2001. godine i trenutno okuplja 40 mladih djevojaka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.