Vukovar: Tuča navijača Dinama i Partizana, šestoro u bolnici, privedeno 16 osoba

Najmanje šest osoba povrijeđeno je u tuči navijača zagrebačkog Dinama i beogradskog Partizana u Vukovaru.

Šest osoba je zatražilo ljekarsku pomoć u vukovarskoj bolnici posle tuče dvije navijačke grupe, saopštila je lokalna policija, prenosi Indeks.

Policija je saopštila i da je privela 16 osoba, a da se za ostalim učesnicima tuče traga.

U tuči je učestvovalo dvadesetak osoba, a u sukobu su se koristile baklje, palice i drugi predmeti. 

Kako se navodi, do sukoba "Bed Blu Bojsa" i "Grobara", došlo je pošto su navijači Partizana verbalno napali Hrvata koji je u tom trenutku šetao sa ženom i djetetom.

Do tuče je došlo oko 19 sati u Ulici Vijenac kneza Branimira, potvrđeno je iz vukovarsko sremske policije, uz informaciju da su dvojica mladića završila u bolnici.

"Policija je bila brza, priveli su 20 do 25 ljudi, za ostalim učesnicima tragaju", rečeno je ranije iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.