Automehaničar zadobio opekotine u požaru dok je popravljao auto, prebačen u KCCG
Ilustracija

Automehaničar zadobio opekotine u požaru dok je popravljao auto, prebačen u KCCG

Pripadnici Službe zaštite i spasavanja i DVD „Bijela” juče su ugasili požar koji je oko 11 sati izbio u radionici u Kamenarima.

Prema riječima načelnika Službe zaštite i spasavanja Zlatka Ćirovića, na teren je odmah po dojavi upućeno jedno navalno vozilo sa tri vatrogasca, a u međuvremenu je obaviješteno i DVD “Bijela“, čiji su vatrogasci s još jednim navalnim vozilom stigli na lice mjesta, piše Dan.

“Požar smo brzo lokalizovali i potom ugasili. Isključena je struja u Kamenarima jer je objekat bio pod naponom. Istraga će utvrditi uzroke požara u kojem je pričinjena velika materijalna šteta”, kazao je Ćirović.

Ćazim Sulja, čiji je auto izgorio, objasnio je da je požar izbio naglo, dok je automehaničar Omer Redžić, bio ispod vozila.

Kazao je da su vatrogasci došli brzo, ali je automehaničar zadobio opekotine i automobil je sasvim izgorio.

Redžića su uputili u bivšu Vojnu bolnicu u Meljine.

S obzirom na ozbiljnost povreda, Redžić je prebačen u Klinički centar Crne Gore (KCCG).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.