Objavljen snimak stravičnog udesa kod Vlade Srbije u kojem su dvije osobe stradale
Foto:Screenshot

Objavljen snimak stravičnog udesa kod Vlade Srbije u kojem su dvije osobe stradale

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sigurnosne kamere sa raskrsnice Nemanjine i Ulice kneza Miloša u Beogradu na kojoj se jutros oko 6 sati dogodio stravičan sudar kombija i "BMW", u kom su poginuli Jelena Petković (34) iz Arilja i njen pastorak Nikola (20), dok su suprug Rade Novitović (42) i njihov dvogodišnji sin teško povrijeđeni.

Kamere su zabilježile trenutak kada je došlo do sudara na jednoj od najprometnijih raskrsnica u gradu. BMW kojim je upravljao stradali Rade Novitović, kretao se Ulicom kneza Miloša, dok se kombi kretao niz Nemanjinu ulicu.

Sumnja se da je BMW prošao kroz crveno svjetlo, a od siline udara kombi se okrenuo za 180 stepeni i samo pukim čudom uspio da ne završi na krovu. BMW je produžio i zakucao se u zid Vlade Srbije, a čitavu scenu posmatrao je policajac ispred Vlade koji je zahvaljujući sopstvenoj prisebnosti uspio na vrijeme da se skloni u stranu.

Kamere su zabilježile i trenutak kada je od siline udara, vozač kombija izletio kroz prozor na svojim vratima i pao na kolovoz.

Kako portal Nova.rs saznaje, nesreća se dogodila kada je Novitović najvjerovatnije prošao na raskrsnici kroz crveno svjetlo i udario u kombi u kom je povrijeđeno šest osoba.

Nesrećni supružnici su rodom iz Arilja, a u Beograd, gdje takođe imaju stan, došli su zbog operacije djeteta. Pretpostavlja se da su jutros žurili na operaciju i da je vjerovatno zbog toga došlo do nesreće.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.