Sjutra počinje dijalog o smirivanju tenzija u Budvi
Situacija u Budvi se ne smiruje, Foto: RTV Budva

Carević, Radević, Kuč i Bulatović na razgovor

Sjutra počinje dijalog o smirivanju tenzija u Budvi

Nedavno smijenjeni predsjednici Opštine i Skupštine opštine Budva, Marko Carević i Krsto Radović, i vršioci dužnosti tih funkcija Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, saopštili su da sjutra počinje dijalog o smirivanju situacije i prevazilaženju tenzija u tom gradu.

Narod je počeo da se okuplja ispred zgrade Opštine i situacija je za sada pod kontrolom.

"Uvaženi prijatelji želimo da saopštimo da smo uspjeli da damo jedan veliki doprinos da pokušamo da dijalogom riješimo ovaj problem, nije nam cilj da se ponove jučerašnji događaji. Molimo vas da uvažite ono što smo dogovorili. Mi smo dali šansu dijalogu koji počinje sjutra u 10 sati," naveo je Carević, prenosi RTCG.

Carević i Radović su nakon obraćanja medijima napustili opštinsku zgradu.

Potpredsjednik i odbornik Demokrata, Dragan Krapović je okupljene ispred zgrade Opštine ranije pozvao na mir i da se suzdrže od bilo kakvog nasilja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.