Jelušić pozvao da se sve riješi mirnim putem

"DPS sve radi po zakonu i po Ustavu Crne Gore, nećemo vršiti nikakvu pravnu hajdučiju" (VIDEO)

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva Predrag Jelušić tvrdi je da je DPS sve uradio po zakonu.

Poručuju i da neće, kako je kazao, biti smjenen nijedan funkcioner koji je u prethodnom periodu izabran na zakonit način u Budvi, jer DPS neće da vrši pravnu hajdučiju.

"Strpljivo smo radili ovih dana, sve po zakonu i Ustavu, trpjeli smo linč. Ukoliko neko ima bilo kakve dileme neka ih kaže pred institucijama ove države, ako poštuje ovu državu. Ne želim da bude ovdje zamjena teza, vidjeli ste ko je pozivao na linč u Budvi, na pljuvanje i vidjeli ste na kraju jasnu razliku u našem pristupu", kazao je Jelušić na konferenciji za novinare.

Poslanika DPS-a Andriju Nikolića nije iznenadilo to što opozicioni politički subjekti pozivaju međunarodnu zajednicu u pomoć kad ne mogu da se izbore sa izazovima koje su, kako je naveo, sami proizveli.

"Zašto bi bila potrebna intervencija i komunikacija sa međunarodnom zajednicom povodom legitimne promjene u Budvi? Naš odgovor je da svoj posao treba da rade izabrani predstavnici građana u lokalnom parlamentu Budve i da im državne institucije omoguće nesmetane uslove za rad", rekao je Nikolić.

Kazao je da ne zna kakvih pregovora može biti te da situacija u Budvi mora biti predmet pažne nadležnih državnih organa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.